Seneste nyt fra byggepladsen

Arbejdet med PAPIRØEN er i gang! Her på siden vil vi løbende holde dig opdateret med seneste nyt fra byggepladsen, så du som nærmeste nabo kan følge med i byggeriets fremdrift. Vi går på opdagelse i byggeopgaven og dykker ned i de fortællinger, som omgiver projektet, så du kan blive klogere på det, der foregår på øen frem mod 2024, hvor PAPIRØEN står færdig.

BYGGERIET ER I FULD GANG

NCC overtog byggepladsen sensommeren 2020, hvor de som totalentreprenør på det nye byggeri er med til at realisere visionerne sammen med bygherre og arkitekterne.

Parkeringskælderen er støbt, og hallerne har rejst sig. Oven på de imponerende haller bygges boligerne. De komplette facader med den specialudviklede Christiansholmersten gør, at byggeriet hurtigt tager form, og konturerne af Københavns nye bykvarter bliver synlige!

Har du spørgsmål?

Projektsekretariatet for PAPIRØEN sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål, hvad enten det gælder projektet som helhed eller de byggeaktiviteter, der finder sted på byggepladsen. Det gælder også henvendelser af mere akut karakter – vi holder skarpt øje med mailen alle ugens dage og bestræber os på at besvare jeres henvendelser hurtigst muligt.

Skriv til os på kontakt@papiroeen.dk.

Ofte stillede spørgsmål