Seneste nyt fra byggepladsen

Arbejdet med PAPIRØEN er i gang! Her på siden vil vi løbende holde dig opdateret med seneste nyt fra byggepladsen, så du som nærmeste nabo kan følge med i byggeriets fremdrift. Vi går på opdagelse i byggeopgaven og dykker ned i de fortællinger, som omgiver projektet, så du kan blive klogere på det, der foregår på øen frem mod 2024, hvor PAPIRØEN står færdig.

BYGGERIET ER I FULD GANG

NCC overtog byggepladsen sensommeren 2020, hvor de som totalentreprenør på det nye byggeri er med til at realisere visionerne sammen med bygherre og arkitekterne.

Råhuset for de første bygninger er oppe i fuld højde. Det gælder Operatårnet, Skuespiltårnet, Christianshus, Papirhuset og Kongeporttårnet, hvor byggeøjnene nu kan rettes mod den den indvendige aptering.

Byggeriet er derfor så langt, at NCC kan tage fat på næste boligetape, der gælder Operahusene på øens nordlige side mod Operaparken og Kanalhusene på øens sydlige side mod havnekanalen Trangraven. Operahusene og Kanalhusene er mindre rækkehuse på to til tre etager.

Læs varsling fra den 27. januar 2023.

Har du spørgsmål?

Projektsekretariatet for PAPIRØEN sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål, hvad enten det gælder projektet som helhed eller de byggeaktiviteter, der finder sted på byggepladsen. Det gælder også henvendelser af mere akut karakter – vi holder skarpt øje med mailen alle ugens dage og bestræber os på at besvare jeres henvendelser hurtigst muligt.

Skriv til os på kontakt@papiroeen.dk.

Ofte stillede spørgsmål