By- og naturnære hjem


Nye boliger står klar på PAPIRØEN.
Operahusene hedder de 11 rækkehuse, som ligger med udsigt til Operaparken og selve Operaen.
Beliggenheden ved vand og park bringer naturen helt tæt på.


Udsigt til operaparken

Det grønne frirum overfor PAPIRØEN kommer i kraft af beplantningen til at minde os om, at året har fire årstider, og Operaparkens medfødte nysgerrighed på natur bliver understreget af, at parken har hele seks temaer, når det gælder beplantning: Den engelske Have, Hvid nordisk Skov, Rød nordamerikansk Skov, Egeskoven, Kirsebærlunden og Det tropiske Væksthus.

Operahusene har tre etager og får terrasser i stueplan men skiller sig ud på særligt ét parameter: Der er mulighed for at tilkøbe en bådplads til hvert enkelt rækkehus, og længden på båden kan faktisk være op til 40-45 fod!

Unikt udtryk

På Operahusene får den specialudviklede Christiansholmersten en lillesøster. Alle de sten, der er brændt for mørkt til de øvrige bygninger, er gentænkt og anvendt til Operahusene i stedet.

De engoberede kulbrændte tegl med relief er udviklet i et samarbejde mellem tegnestuen Cobe og Petersen Tegl i sønderjyske Broager, og det nye farvespil i den ellers gule sten opstår, når Christiansholmerstenen får et lag aske og bliver brændt igen.


PAPIRØEN udvikles til et nyt bykvarter i hjertet af havnen.

Her opføres ejerboliger, almene boliger, hotel, parkeringskælder i to etager, nye grønne arealer og markedshaller til butikker, restauranter, caféer og kulturliv.

Velkommen i 2024!


Tekst: NXT // Foto: Stine Skøtt Olesen / NXT // Luftfoto: Dragør Luftfoto /