Åben Papirø 24. september


Kom helt tæt på udviklingen af Københavns nye bykvarter, når vi sammen med Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen inviterer til Åben Papirø søndag 24. september fra kl. 11 til 15.


Er du nysgerrig på vand-kulturhuset, der opføres i det nordvestlige hjørne af øen, kan du på dagen dykke ned i projektet gennem udstillinger, arkitektursnakke og aktiviteter for hele familie.
Tag med en arkæolog på en rejse ind i historien om tinsoldater og kridtpiber, eller tal med en arkitekt og udforsk vand-kulturhuset i fysiske modeller og spændende visualiseringer.
Hvis du er nysgerrig på ingeniørarbejdet, vil erfarne ingeniører gladeligt dele deres viden med dig. På selve byggepladsen kan du komme op i flere af de maskiner, der spiller en rolle i byggeriet.

Vil du vide mere om visionen for resten af øen, åbner vi på dagen Kedelsmedjen og viser arkitekturmodellen for Københavns nye bykvarter. En mindre udstilling gør det muligt at dykke ned i visionen og få et glimt af byggerejsen.
Den smukke gamle bygning er i sig selv et besøg værd. Oprindeligt var Kedelsmedjen et kedel- og maskinhus, der i begyndelsen af 1900-tallet fremstillede motorer til de store dampskibe. I dag lever den et liv som museum for visionen om en urban oase i hjertet af havnen. Fra de store industrivinduer ses arkitekturen, der vil sætte rammen for fremtiden.

Følg eventet: Åbent hus på Papirøen | Facebook


PAPIRØEN udvikles til et nyt bykvarter i hjertet af havnen.

Her opføres ejerboliger, almene boliger, hotel, parkeringskælder i to etager, nye grønne arealer og markedshaller til butikker, restauranter, caféer og kulturliv.

Velkommen i 2024!