25hours Hotels skaber skræddersyet sommerhusidyl på PAPIRØEN


Fra juli vil der være spændende nyheder på hotelfronten i København. På PAPIRØEN åbner et helt nyt hotel af den internationale hotelgruppe 25hours Hotels.


Med en imponerende track record af unikke hotelkoncepter i storbyer som Paris, Firenze og Wien introducerer 25hours Hotels deres særlige tilgang til at designe ud fra det lokale område og deres engagement i at samarbejde med forskellige designere. Deres karakteristiske tilgang kommer nu til PAPIRØEN, hvor der bliver mulighed for at få en unik overnatningsoplevelse.

Hotellet er placeret tæt på ikoniske Nyhavn, ved siden af Operahuset og lige ved cykelbroen og Broens Gadekøkken. Her kan gæsterne trække sig tilbage fra storbyens puls og finde ro ved vandet. Hotellets formål er ikke kun at tilbyde indkvartering men også at skabe en oase af afslapning midt i storbyen.

I byens hjerte

Det anerkendte svenske branding- og designbureau, Stylt, står bag hotellets interiør. Inspireret af Skandinaviens sommerhusidyl er æstetikken præget af lyse farver og træelementer. Designvalgene skaber en atmosfære af ro og velvære i de 128 værelser, som hotellet består af.

Men hvad er egentlig inspirationen bag dette skandinaviske paradis midt i København? Svaret ligger i PAPIRØEN. Trods navnet er øen ikke en traditionel ø, men dens placering ved vandet giver alligevel associationer til ferie og afslapning. Derfor har det skandinaviske sommerhusliv været en central kilde til inspiration for hotellets design.

Så når du træder ind på dette hotel, er det ikke kun til et ophold i Københavns travle centrum. Det er en rejse til en dansk ø, hvor ro og velvære er nøgleordene.

Asiatisk gastronomi og lokalt producerede råvarer

Hotellet har en rooftop bar øverst, hvor man kan nyde forfriskende drinks fra cocktailbaren. Restauranten Tiger Lily byder på en asiatisk gastronomisk oplevelse med eksotiske retter som 'Pulled noodles' og 'Pork belly burnt ends'. I stueetagen finder du Nomad Day Bar, som tilbyder et udvalg af lækre retter, kaffe og drikkevarer, alt baseret på lokalt producerede råvarer, som kan nydes enten på terrassen med udsigt til vandet, når vejret tillader det, eller indendørs som et hyggeligt mødested.

Værelserne på 25hours kan bookes fra 1800 kr. og op, afhængigt af størrelse og om der tilkøbes privat udendørs område og morgenmad.

Hotellet kan opleves fra dets åbning 27. juli 2024. Indtil da kan du følge med i udviklingen eller booke et værelse på www.25hours-hotels.com. Snart kan du også finde mere information om restauranten Tiger Lily på deres egen hjemmeside: tigerlily.dk.


PAPIRØEN udvikles til et nyt bykvarter i hjertet af havnen.

Her opføres ejerboliger, almene boliger, hotel, parkeringskælder i to etager, nye grønne arealer og markedshaller til butikker, restauranter, caféer og kulturliv.

Velkommen i 2024!


Tekst: Vera Mosbæk Ipsen / NXT // Foto: Stylt Trampoli